Ibu bayi hadapi masalah jantung pohon sumbangan untuk pembedahan - Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik / B40 / asnaf di Malaysia yang memerlukan bantuan. Sumbangan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang terdapat di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Kuala Lumpur - Melalui satu perkongsian di Facebook Nurnarissa Asyikin: Assalamualaikum dan salam sejahtera, tuan/puan, mohon bantuan doa...

Ibu bayi hadapi masalah jantung pohon sumbangan untuk pembedahan


Kuala Lumpur - Melalui satu perkongsian di Facebook Nurnarissa Asyikin: Assalamualaikum dan salam sejahtera, tuan/puan, mohon bantuan doa dan sumbangan ikhlas dari pihak tuan/puan.

Ia berkenaan rawatan anak kedua Nurkuintan Safina bt Sapian, iaitu Faaed Bin Faizal berusia 1 tahun 7 bulan, yang disahkan pada Mac 2019, mempunyai masalah Mitral Valve Stenosis iaitu injap jantung sempit dan bocor.

Dia yang perlu menjalani pembedahan membaiki/tukar injap di Institut Jantung Negara KL tetapi memerlukan kos anggaran pembedahan sebanyak RM80,000.

Pada masa sekarang Faaed sedang menjalani rawatan di unit rawatan rapi kanak kanak, bernafas melalui bantuan mesin pernafasan kerana jangkitan kuman pada paru-paru yang sangat teruk .

Sebaik sahaja Faaed sembuh dari masalah jangkitan paru-paru, pihak kami ingin melakukan pembedahan secepat mungkin d IJN kerana risau keadaan Faaed semakin teruk.

Semoga Allah membalas segala jasa kalian yang sudi membantu sama-sama meringankan beban.

Kepada orang ramai yang bermurah hati ingin membantu boleh berbuat demikian dengan menyalurkan sumbangan ke akaun bank berikut atas nama Nurkuintansafina bt Sapian atau hubunginya:

014-6974006
Progress:

RM0 raised

Goal: RM80000

0 comments:

Kongsi Portal Ini