Gadis 18 tahun diduga hidap penyakit Systemic lupus erythematosus tahap 4 - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik di Malaysia yang memerlukan bantuan. Bantuan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang ada di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top




Johor Bahru - 13 November 2019 Rabu (4.30pm) Akhirnya terungkai segala keputusan sakit dari bulan Julai 2019. Saya izlawati pesakit SLE (...

Gadis 18 tahun diduga hidap penyakit Systemic lupus erythematosus tahap 4


Johor Bahru - 13 November 2019 Rabu (4.30pm) Akhirnya terungkai segala keputusan sakit dari bulan Julai 2019. Saya izlawati pesakit SLE (Stage 4) yang berumur 18 tahun dan perlukan 2 tahun untuk rawatan.

Walaupun banyak risiko untuk pengambilan ubat yang akan diambil selama 2 tahun ni, ila kena jgk teruskan untuk terus sihat... sihat untuk diri sendiri, keluarga n orang sekeliling... risiko tu no2 punya cita kan? Asalkn boleh baik.. Insya allah.

ALLAH tu dah aturkan jalan cantik untuk ila kot, ALLAH tahu ila kuat sebb tu allah beri hadiah niey pada ila .. semoga ila kuat terima semua dugaan ni... Doakan ila supaya boleh sihat seperti sedia kala selepas ambil rawatan selama 2tahun ni.. dan semoga semua ni hanya sementara.. 

YA ALLAH, terima lah doa hamba mu ini YA ALLAH, berilah kekuatan dan kesihatan untuk aku dapat membantu keluarga aku ini YA ALLAH.. permudahkan lah segala urusan ku YA ALLAH, kau lindungi lah keluarga ku daripada segala bencana mu YA ALLAH.. 

YA ALLAH, semoga IBU AYAH ku terus kuat menghadapi ujian dari mu ini YA ALLAH, dan semoga IBU AYAH sihat selamanya ya ALLAH kau kabulkan lha doa ku dan doa dari org sekeliling ku YA ALLA aminn2 ya rabbalalamin.

Minta Jasa baik kamu semua memberi sedikit sumbangan ke atas diri saya dan keluarga yang sedang memerlukan bantuan dengan adek2 yang berulang alik ke hospital sultan aminah kerana mengalami masalah darah (talasemia) dan seorang lagi OKU dan saya sendiri berulang alik setiap bulan ke hospital sultanah aminah JB ... 

Semoga dengan bantuan semua orang, saya dan keluarga dapat membiayai kos rawatan hospital insya Allah. Bantuan boleh disalurkan ke akaun bank berikut atas nama Nor Izlawati binti Mohd Esa:

Izla
Progress:

RM0 raised

Goal: RM2000

0 comments:

Kongsi Portal Ini