Adik Azman mohon bantuan sakit saraf tulang belakang - Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik / B40 / asnaf di Malaysia yang memerlukan bantuan. Sumbangan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang terdapat di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top

Muar - Assalammualaikum. Maaf mengganggu sedikit masa saudara dan kenalan, mohon doakan kesihatan adik kami, Muhammad Azman bin Daud di W...

Adik Azman mohon bantuan sakit saraf tulang belakang


Muar - Assalammualaikum. Maaf mengganggu sedikit masa saudara dan kenalan, mohon doakan kesihatan adik kami, Muhammad Azman bin Daud di Wad 3, Hospital Sultanah Fatimah Muar, Johor.

Beliau disahkan menghidap sakit saraf tulang belakang yang memerlukan kos perubatan pembedahan tulang belakang sebanyak RM12,529.20.

Mohon pendapat, doa, semangat, untuk kami adik beradik dipermudahkan urusan ini dan sedikit bantuan ikhlas dari semua saudara dan kenalan sangat kami berterima kasih. Semoga Allah saja dapat membalasnya.

Sedikit info rawatan Azman

1. Pembentukan kuman berbentuk nanah semakin banyak di bahagian otot tulang Azman kesan dari saraf tunjang yang terhimpit pada tulang belakang yg terkeluar (slip disc) dan kemungkinan terus melemahkan saraf yang lain dan menyebabkan lemah anggota badan.

2. Kos pembedahan untuk memasukkan besi sokongan pada tulang Azman yang rosak yang menekan saraf.

3. Tujuan pembedahan untuk melepaskan saraf yang terhimpit dan melepaskan keluar pengumpulan nanah dari terus merebak.

4. Pembedahan akan dibuat dalam jangka masa 2 minggu yang diberitahu oleh pakar bedah orthopedik.

Orang ramai yang bermurah hati ingin membantu boleh berbuat demikian melalui akaun bank berikut atas nama Siti Dzuhasnizah Daud iaitu wakil tabung amanah adik Azman:

019-7768804
Progress:

RM0 raised

Goal: RM12529

0 comments:

Kongsi Portal Ini