Pelajar di Maghribi hidap leukimia pohon bantuan untuk rawatan di ICU - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik / B40 / asnaf di Malaysia yang memerlukan bantuan. Sumbangan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang terdapat di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Rabat - Assalamualaikum w.b.t., dimaklumkan bahawa seorang ahli Persatuan Mahasiswa Malaysia Maghribi Mohd Hafizuddin bin Hazrul, berusia...

Pelajar di Maghribi hidap leukimia pohon bantuan untuk rawatan di ICU


Rabat - Assalamualaikum w.b.t., dimaklumkan bahawa seorang ahli Persatuan Mahasiswa Malaysia Maghribi Mohd Hafizuddin bin Hazrul, berusia 20 tahun memerlukan bantuan rakyat Malaysia kerana menghidap leukimia.

Beliau merupakan mahasiswa Universiti Mohammed V Rabat, Maghribi tahun 1 Pengajian Islam, telah dimasukkan ke ICU di Hospital Cheikh Zayg, Maghribi.

Saudara Hafizuddin telah disahkan oleh doktor pakar bahawa beliau ditimpa penyakit leukimia petang semalam.

Persatuan Mahasiswa Malaysia Maghribi dengan rendah hati ingin memohon kepada semua untuk sama-sama menghulurkan sumbangan bagi membantu menampung kos rawatan saudara Haifuzzin.

Ia adalah memandangkan kos rawatan di Morocco terlalu tinggi untuk melalui proses dan segala kos perubatan yang berkaitan.

Mudah-mudahan dengan sumbangan ini mampu mengurangkan beban saudara Haifuzzin dan keluarganya dalam menjalankan rawatan.

Kami mohon agar kita semua sentiasa mendoakan kesembuhan saudara Hafizuddin daripada penyakitnya dan kembali meneruskan pengajian seperti biasa.

Segala jasa baik daripada pihak tuan/puan, hanya Allah yang dapat membalas dan kami dahulukan dengan ucapan jutaan terima kasih. Terima kasih.

Orang ramai yang ingin membantu boleh salurkan sumbangan ke akaun bank berikut atas nama Mohd Hafizuddin bin Hazrul atau hubungi ayahnya:

012-6222583
Progress:

RM0 raised

Goal: RM5000blog counter views

0 comments:

Kongsi Portal Ini