Bakal guru pohon bantuan untuk kos pembedahan tulang belakang - Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik / B40 / asnaf di Malaysia yang memerlukan bantuan. Sumbangan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang terdapat di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Kuala Lumpur - Memohon sumbangan ikhlas bagi membantu pembiayaan kos perubatan sakit tulang belakang kronik, saudara Muhammad Yusoff Fahm...

Bakal guru pohon bantuan untuk kos pembedahan tulang belakang


Kuala Lumpur - Memohon sumbangan ikhlas bagi membantu pembiayaan kos perubatan sakit tulang belakang kronik, saudara Muhammad Yusoff Fahmi bin Mansor.

Merujuk perkara di atas, saudara kita, Yusoff, siswa guru tahun akhir dari Institut Pendidikan Guru Kampus Raja Melewar akan menjalani rawatan tulang belakang (Facet Joint Syndrome) untuk kali kedua di KPJ Sentosa, Kuala Lumpur dengan jumlah rawatan sebanyak lebih kurang RM8,000, tidak termasuk alat-alat bantuan perubatan yang juga menelan kos yang tinggi.

Sebelum ini, iaitu kali pertama beliau mendapat rawatan, kos perubatannya telah menelan perbelanjaan sebanyak RM10,000. 


Kini beliau berada pada Semester 7 (Semester 1 Tahun 4) dan dijangka akan menamatkan pengajian Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP) di IPG pada Mei 2020.

Ayuh kita sama-sama bantu saudara kita ini. Tak dapat bantu untuk hulur sumbangan dalam bentuk kewangan, bantu kongsikan post ini agar individu yang lain dapat tahu akan perkara ini. 

Mohon kepada anda semua agar doakan saudara kita ini, semoga beliau diberikan kesembuhan dan dapat menjalani pengajian PISMP di IPG seperti biasa dengan baik. Aamin.

InshaAllah, beliau akan mendapat rawatan perubatan kali kedua pada 28 Oktober ini. Dengan rendah hati, saya mengajak kepada sesiapa yang ingin memberi sumbangan ikhlas untuk membantu saudara kita ini, anda boleh menyalurkan sumbangan ke akaun milik Muhammad Yusoff Fahmi bin Mansor seperti berikut:

Progress:

RM0 raised

Goal: RM8000

0 comments:

Kongsi Portal Ini