Badan melengkung akibat sawan, ibu mohon doakan Ayra cepat sembuh - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik di Malaysia yang memerlukan bantuan. Bantuan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang ada di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top




Kuala Lipis - Terasa sayu melihat keadaan anak kecil ini. Menurut ibunya, Zalwani Zulkifli, berkata, anaknya, Ayra Safiyya, mengalami deh...

Badan melengkung akibat sawan, ibu mohon doakan Ayra cepat sembuh


Kuala Lipis - Terasa sayu melihat keadaan anak kecil ini. Menurut ibunya, Zalwani Zulkifli, berkata, anaknya, Ayra Safiyya, mengalami dehidrasi atau kekurangan air dalam badan sebelum dimasukkan ke hospital untuk mendapatkan rawatan.

Difahamkan, Ayra telah berada di hospital sejak 9 April lalu sehingga ke hari ini. “Kedudukan Ayra Safiyya dah tak macam dulu.

Badannya melengkung. Punca? Mungkin disebabkan sawan atau otak dia dah tak boleh kawal badan dia dah.

“Hari ini kalau dibenarkan balik, nak cuba berubat kampung untuk sawan dia. Dia boleh lurus badan dah okey dah. Kesian, nampak seperti menahan sakit.

“Kalau ada sesiapa yang pernah mengalami keadaan seperti ini, boleh hubungi dan kongsikan dengan saya, apa yang perlu saya buat.

“Terima kasih atas doa semua dan sumbangan ikhlas anda. Moga Allah memudahkan segala urusan kalian semua atas kebaikan untuk anak syurga saya ini. Aamiin,” katanya.

Kedudukan ayra dah tak mcm dulu...bdn nya melengkung...punca? mungkin sawan atau otak dia dah tak blh kawal bdn dia dah...ari ni kalau dibenarkan balik...nk cuba berubat kg...utk sawan dia. dia blh lurus bdn dah ok rasanya...kesian...nmpk seperti menahan sakit...klau ade sesiapa yg pernah mengalami keadaan seperti ini..blh la dm dan share dgn sy..ape yg perlu sy buat...terima kasih atas doa semua dan sumbangan ikhlas anda..moga Allah memudahkan segala urusan kalian semua atas kebaikan utk anak syurga sy ni Aamiin.

0 comments:

Kongsi Portal Ini