Adik Nurfarahannis perlukan penderma darah jenis B++ dengan segera - Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik / B40 / asnaf di Malaysia yang memerlukan bantuan. Sumbangan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang terdapat di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top

Alor Setar - Assalamualaikum. Kisah adik Nurfarahannis binti Hasdee yang sebelum ni saya kongsikan dan baru-baru ini saya kongsikan lagi ...

Adik Nurfarahannis perlukan penderma darah jenis B++ dengan segera


Alor Setar - Assalamualaikum. Kisah adik Nurfarahannis binti Hasdee yang sebelum ni saya kongsikan dan baru-baru ini saya kongsikan lagi kisahnya kerana adik nurfarahannis binti hasdee yang memerlukan darah jenis B+.

Alhamdulillah pederma telah tampil tetapi adik nurfarahannis masih memerlukan darah jenis B+ kerana palet darahnya kembali 0. Namun sejak kebelakangan nih, keadaan kesihatan adik Nurfarahannis binti Hasdee agak merosot.

Saya mohon DOA agar dipermudahkan segala urusan rawatan adik nurfarahannis binti Hasdee dan semoga adik nurfarahannis binti Hasdee dikurniakan sebaik2 kesembuhan.

Kisah adik ini sangat menyentuh hati saya malam ini dengan keadaan macam ini. Ibu adik nurfarahannis tak dapat berulang alik setiap hari sebab bekerja sebagai (cleaner sekolah), sudah tentu dalam keadaan macam ni adik nurfarahannis memerlukan belaian ibu disisinya.

Kerana setiap sentuhan ibu itu ada kasih sayang yang tiada tandingan dan dengan sentuhan seorang ibu tuh adalah penawar Setelah saya melihat keadaan adik nurfarahannis saya percaya hanya dengan pertolongan kita ibu nya dapat bersama disisi dia setiap hari InsyaAllah

Jadi sekali lagi saya bagi pihak kelab anak-anak sik kedah menyeru sumbangan semua bagi membolehkan ibu adik nurfarahannis menemaninya di hospital InsyaAllah sampai adik nurfarahannis stabil InsyaAllah.

Semoga keikhlasan kita sekali lagi mampu memberi peluang kepada ibu adik nurfarahannis menemani adik nurfarahannis yang kini sangat-sangat memerlukan ibunya disisi.

Nota: Bukan ibu adik nurfarahannis yang merayu sumbangan tetapi sebagai manusia saya tak mampu lagi nak tengok adik nurfarahannis dalam keadaan mcm ni tanpa ibu disisi sedangkan seorang ibu tersepit antara kerja dan anak yang dikasihi..

Sesiapa yang ingin melawat atau membantu boleh berbuat demikian, semoga lawatan anda akan bagi semangat kepada adik ini.

Nama pesakit: Nurfarahannis binti Hasdee 
Ward: 3B katil no 5 HSB Alor Star Kedah


Progress:

RM0 raised

Goal: RM500

0 comments:

Kongsi Portal Ini