*Guru madrasah hilang di Besut telah ditemui - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik di Malaysia yang memerlukan bantuan. Bantuan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang ada di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
* Susulan kes seorang guru wanita dilaporkan hilang ketika pulang dari tempat beliau mengajar di Madrashah Moden Maidam di Besut, Tereng...

*Guru madrasah hilang di Besut telah ditemui


*Susulan kes seorang guru wanita dilaporkan hilang ketika pulang dari tempat beliau mengajar di Madrashah Moden Maidam di Besut, Terengganu, sejak Isnin lalu.

Nur Najiha Rahimi, 25 tahun, ditemui di Permaisuri, Setiu. Ahli keluarganya bersyukur setelah kehilangan anaknya itu tular ramai pihak tampil memberi bantuan termasuk mencari.

Nur Najihah di bawa ke Hospital Setiu untuk mendapatkan rawatan lanjut.

Seorang guru di Madrasah Moden Maidam, Besut, Terengganu, dilaporkan hilang.

Nur Najiha Rahimi, 25 tahun, dilaporkan hilang sejak 31 Disember lalu.

Najiha dipercayai keluar dari Madrashah berkenaan kira-kira jam 6.00 petang dengan memandu kereta jenis Perodua Bezza berwarna biru bernombor pendaftaran TBV 9955.

Laporan polis telah dibuat di Balai Polis Daerah Besut oleh ahli keluarganya selepas gagal dihubungi dan tidak pulang ke rumah.

Orang ramai yang mempunyai maklumat boleh hubungi:

1) Rahimi : 019-980 3973 
2) Jah : 019-948 0793

0 comments:

Kongsi Portal Ini