Mohamed Haffiez Mansor Taridi, 35, berkata, Qaireen Adriana bakal menjalani pembedahan kali keempat di Institut Jantung Negara (IJN) yang dijadualkan 13 Januari depan dan memerlukan kos RM15,000.
"Kos pembedahan adalah RM40,000 yang tidak termasuk kos tambahan kerana anak saya akan dirawat di IJN hampir 2 minggu selepas pembedahan.
"Kira-kira seminggu lagi sebelum pembedahan keempat, kos yang masih belum cukup adalah RM15,000," katanya kepada pemberita hari ini.
Sebagai rekod, Kosmo! Online pada 6 Disember lalu pernah melaporkan keresahan  Mohamed Haffiez untuk mendapatkan dana bagi menampung kos pembedahan Qaireen Adriana buat kali keempat di IJN yang sepatutnya dijalankan pada 11 Disember baru-baru ini.
Pembedahan yang sepatutnya dilakukan pada bulan lalu bagaimanapun terpaksa ditangguhkan kerana keluarga berkenaan tidak mempunyai wang yang cukup untuk menanggung kos prosedur membaiki injap dan salur jantung.
Sehubungan itu, Mohamed Haffiez memohon jasa baik pelbagai pihak untuk memastikan Qaireen Adriana dapat menjalani hidup yang lebih baik selepas menjalani pembedahan tersebut.
Orang ramai yang ingin menghulur sumbangan bo­leh menyalurkannya melalui akaun Maybank 106062140735 atas nama bersama Moha­med Haffiez Mansor Taridi dan Qaireen Adriana Tihani.