Anak menghidap jantung berlubang, vokalis Margasatwa mohon bantuan - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik di Malaysia yang memerlukan bantuan. Bantuan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang ada di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Bagi yang ingin memberikan bantuan, boleh berbuat demikian menerusi akaun CIMB 7049493386 atas nama Mohd. Akmal.

Anak menghidap jantung berlubang, vokalis Margasatwa mohon bantuan

Bagi yang ingin memberikan bantuan, boleh berbuat demikian menerusi akaun CIMB 7049493386 atas nama Mohd. Akmal.


KUALA LUMPUR - Vokalis kumpulan Margasatwa, Mohd. Akmal Hakim Mokhtar, 26, memohon sumbangan orang ramai bagi menampung kos rawatan penyakit jantung berlubang yang dihidapi anaknya, Puspa yang kini berusia tujuh bulan.

Mohd. Akmal ketika dihubungi Kosmo! berkata, Puspa perlu menjalani pembedahan dalam kadar segera dengan kos yang dianggarkan oleh pihak hospital sekitar RM35,000.


“Buat masa ini, Puspa masih dirawat di Hospital Sungai Buloh, Selangor sebelum dipindahkan ke Institut Jantung Negara, Kuala Lumpur pada Selasa depan.

“Justeru, saya memohon bantuan orang ramai untuk meringankan beban kos pembedahan yang dianggarkan mencecah sehingga RM35,000,” katanya.

Bagi yang ingin memberikan bantuan, boleh berbuat demikian menerusi akaun CIMB 7049493386 atas nama Mohd. Akmal atau melalui:


Sumber: Kosmo

0 comments:

Kongsi Portal Ini