Ibu kanser tulang belakang tahap 3 mohon bantuan - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik di Malaysia yang memerlukan bantuan. Bantuan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang ada di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Sebarang sumbangan kewangan boleh di salurkan terus ke akaun: Noorshahida Mohd Sidek Bank Simpanan Nasional : 0712741000102535

Ibu kanser tulang belakang tahap 3 mohon bantuan


Sebarang sumbangan kewangan boleh di salurkan terus ke akaun:
Noorshahida Mohd Sidek
Bank Simpanan Nasional: 0712741000102535Mohon bantuan kalian semua untuk membantu Pn Noor Shahida bt Mohd Sidek, 23 tahun, ibu kepada seorang anak telah disahkan adalah pesakit Kanser Tulang Belakang Stage 3 di PULAU AMAN.

Beliau sekarang telah lumpuh separuh badan dan hanya terlantar di rumahnya. Beliau dijaga sepenuhnya oleh suami yang tidak bekerja kerana menjaga beliau dan menumpang tinggal bersama ibu dan ayah yang hanya bekerja sebagai nelayan .

Proses rawatan penyakitnya terpaksa di tunda berikutan masalah kewanngan. Pesakit memerlukan dana berjumlah RM 20,000 untuk ubatannya. Beliau juga belum memperolehi status OKU daripada JKM.

Hidup mereka sekeluarga sekarang hanyalah bergantung kepada pendapatan ayahnya yang bekerja sebagai nelayan dan sumbangan yang tidak seberapa daripada jiran-jiran.

Jutaan Penghargaan Diucapkan Kepada Persatuan Gerakan AMAL Bersama-GRAB bersama Malaysian Relief Agency (MRA) , Skuad Jom Bantu Parit Buntar dan wakil Econsave yang ke rumah pesakit yang menyumbangkan pelbagai barangan dan sedikit wang tunai kepada Pn Noor Shahida.

Sebarang sumbangan kewangan boleh di salurkan terus ke akaun beliau:-

Bank Simpanan Nasional
07127-41-00010253-5
Noorshahida Mohd Sidek


Sumber: https://goo.gl/B2FudW

0 comments:

Kongsi Portal Ini