Ibu kanser tulang belakang tahap 3 mohon bantuan - Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik / B40 / asnaf di Malaysia yang memerlukan bantuan. Sumbangan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang terdapat di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top

Pulau Pinang - Mohon bantuan kalian semua untuk membantu Pn Noor Shahida bt Mohd Sidek, 23, ibu kepada seorang anak telah disahkan adalah...

Ibu kanser tulang belakang tahap 3 mohon bantuan


Pulau Pinang - Mohon bantuan kalian semua untuk membantu Pn Noor Shahida bt Mohd Sidek, 23, ibu kepada seorang anak telah disahkan adalah pesakit kanser tulang belakang tahap empat di Pulau Aman.

Beliau sekarang telah lumpuh separuh badan dan hanya terlantar di rumahnya. Beliau dijaga sepenuhnya oleh suami yang tidak bekerja kerana menjaga beliau dan menumpang tinggal bersama ibu dan ayah yang hanya bekerja sebagai nelayan .

Proses rawatan penyakitnya terpaksa di tunda berikutan masalah kewanngan. Pesakit memerlukan dana berjumlah RM20,000 untuk ubatannya. Beliau juga belum memperolehi status OKU daripada JKM.

Hidup mereka sekeluarga sekarang hanyalah bergantung kepada pendapatan ayahnya yang bekerja sebagai nelayan dan sumbangan yang tidak seberapa daripada jiran-jiran.

Jutaan Penghargaan Diucapkan Kepada Persatuan Gerakan AMAL Bersama-GRAB bersama Malaysian Relief Agency , Skuad Jom Bantu Parit Buntar dan wakil Econsave yang ke rumah pesakit yang menyumbangkan pelbagai barangan dan sedikit wang tunai kepada Pn Noor Shahida.

Sebarang sumbangan kewangan boleh di salurkan terus ke akaun bank berikut atas nama Noorshahida Mohd Sidek:

Progress:

RM0 raised

Goal: RM20000

0 comments:

Kongsi Portal Ini