Hezriza hidap artritis gout kronik mohon bantuan orang ramai - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik di Malaysia yang memerlukan bantuan. Bantuan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang ada di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Orang awam yang ingin membantu boleh hubungi: Mohd. Hezriza Rasidi No Tel: 011-21541671 Alamat: 98B Lorong Indah Kampung Serdang, Sitia...

Hezriza hidap artritis gout kronik mohon bantuan orang ramai

Orang awam yang ingin membantu boleh hubungi:
Mohd. Hezriza Rasidi
No Tel: 011-21541671
Alamat: 98B Lorong Indah Kampung Serdang, Sitiawan, PerakBerat mata admin memandang, berat lagi bahu Mohd. Hezriza Rasidi, 36, memikulnya.

Mohd. Hezriza yang menghidap penyakit Artritis Gout kronik sejak 2011 mengakibatkan beberapa anggota sendinya membengkak dan semakin teruk sejak bulan Mac tahun lalu menyebabkan dirinya tidak boleh bergerak serta hanya mampu terbaring.

Orang ramai yang ingin menghulurkan bantuan dan sumbangan bagi menampung perbelanjaan rawatan serta keperluan Mohd. Hezriza boleh berbuat demikian dengan menghubunginya di talian 011-2154 1671 atau ke alamat rumahnya di 98B Lorong Indah Kampung Serdang, Sitiawan, Perak.

Sumber: https://goo.gl/26k4oc0 comments:

Kongsi Portal Ini