Pesakit jantung kritikal perlu bantuan - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik / B40 / asnaf di Malaysia yang memerlukan bantuan. Sumbangan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang terdapat di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Kuala Lumpur - Seorang penjual ais, Abdul Latiff Dawi, 56, yang kini kritikal akibat masalah jantung memerlukan sumbangan orang ramai ...

Pesakit jantung kritikal perlu bantuan


Kuala Lumpur - Seorang penjual ais, Abdul Latiff Dawi, 56, yang kini kritikal akibat masalah jantung memerlukan sumbangan orang ramai bagi menampung kos rawatan di Institut Jantung Negara yang kini mencecah lebih RM11,000.

Kos itu belum termasuk caj pembedahan yang akan dilakukan dalam masa terdekat bergantung kepada keadaan semasa Abdul Latiff.

Anak saudaranya, Muhamad FitrI Hezriq Muhamad, 24, berkata, bapa saudaranya itu kini masih bergantung dengan mesin oksigen.

"Anggaran kos pembedahan dalam RM25,000 dan untuk waktu terdekat ini kami perlu jelaskan bil rawatan sekurang-kurangnya RM3,000.

Keadaannya masih tidak stabil. Jadi pembedahan belum boleh dibuat," katanya lagi. Isteri Abdul Latiff, Norajimah Baharom, 37, juga tidak bekerja kerana sama-sama berniaga ais.

Orang ramai yang ingin membantu Abdul Latiff Dawi boleh berbuat demikian dengan menghulurkan sumbangan ke akaun bank berikut atas nama isterinya, Norajimah Baharom atau menghubunginya:

017-6982433
Progress:

RM0 raised

Goal: RM28000

0 comments:

Kongsi Portal Ini