Kedai Makcik Seringgit bantu pelajar susah makan harga murah - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik di Malaysia yang memerlukan bantuan. Bantuan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang ada di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Terima kasih kepada Noor Haliza Mohd Hashim dan suami, Mohamad Rozi Ishak atas sifat pemurah anda. Semoga rezeki kalian berdua terus berta...

Kedai Makcik Seringgit bantu pelajar susah makan harga murah

Terima kasih kepada Noor Haliza Mohd Hashim dan suami, Mohamad Rozi Ishak atas sifat pemurah anda. Semoga rezeki kalian berdua terus bertambah berkat dan memberi inspirasi kepada yang lain.


Nama: Noor Haliza Mohd Hashim dan Mohamad Rozi Ishak
Nama Gerai: Kedai Makcik Seringgit
Lokasi: Jalan Pondok Labu, Kulim, Kedah


KULIM: Sepasang suami isteri mengambil inisiatif menjual nasi bajet bagi membantu golongan pelajar menikmati hidangan lazat pada harga murah.
Terkenal dengan jolokan Kedai Makcik Seringgit, Noor Haliza Mohd Hashim, 44, dan suaminya, Mohamad Rozi Ishak, 48, telah beroperasi sejak enam tahun lalu di Jalan Pondok Labu di sini.
"Tarikan utama adalah harganya iaitu nasi set bajet berharga serendah RM2 dan air hanya RM1 dan saya jual ni sebab kesian kepada pelajar yang tak ada bajet besar untuk makan," katanya kepada Bernama.

Baca lebih lanjut di https://goo.gl/o27nXb

0 comments:

Kongsi Portal Ini