Anak perlu bantuan masalah jantung kritikal - Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Inisiatif KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik / B40 / asnaf di Malaysia yang memerlukan bantuan. Sumbangan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang terdapat di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top

Kuantan - Ibu bapa mana yang tidak mahu anak dilahirkan membesar dengan sihat seperti kanak-kanak lain, begitu juga pasangan Khairil M...

Anak perlu bantuan masalah jantung kritikal


Kuantan - Ibu bapa mana yang tidak mahu anak dilahirkan membesar dengan sihat seperti kanak-kanak lain, begitu juga pasangan Khairil Mansor, 38, dan isteri, Zamzuria Zainal, 36, apabila menerima kehadiran Mohd Amir Muaz yang kini berusia empat tahun.

Namun, takdir menentukan apabila anak bongsu yang dilahirkan tidak cukup bulan itu disahkan menghidap penyakit jantung dan masalah paru-paru kritikal sejak lahir.

Khairil yang tinggal di Seri Damai di sini, berkata, isterinya melahirkan Mohd Amir Muaz dan adik kembarnya, Mohd Amar Muiz ketika usia kandungan mencecah tujuh bulan berikutan menghadapi masalah.

Orang ramai yang ingin membantu Mohd Amir Muaz Khairil boleh berbuat demikian dengan menderma ke akaun bank berikut atas nama Khairil Mansor:


017-9726554
Progress:

RM0 raised

Goal: RM2000

0 comments:

Kongsi Portal Ini