Anak pohon bantuan orang ramai untuk kos rawatan dialisis ibunya - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik di Malaysia yang memerlukan bantuan. Bantuan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang ada di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Seri Iskandar - Assalamualaikum. Saya dengan rendah diri ingin memohon bantuan orang ramai untuk kos rawatan dialisis mak saya untuk bebe...

Anak pohon bantuan orang ramai untuk kos rawatan dialisis ibunya


Seri Iskandar - Assalamualaikum. Saya dengan rendah diri ingin memohon bantuan orang ramai untuk kos rawatan dialisis mak saya untuk beberapa hari.

Kalau mengikut gambar dibawah, mak saya, Hajijah bt Abdul Rahman akan dicas RM250 setiap kali dialisis. Mohon bantuan sementara dapat bantuan dari pusat Baitulmal dan sebagainya.


Maklumat tambahan, seminggu mak saya kena buat 3 kali proses dialisis, bermakna seminggu dalam RM750 kos untuk rawatan tersebut. 

Saya mohon bantuan ini hanya untk sementara sahaja hingga Baitulmal meluluskan bantuan kewangan untuk rawatan dialisis mak saya.

Minta bantuan rakan-rakan bantu saya untuk memudahkan proses dialisis mak saya. Untuk sumbangan anda boleh salurkan ke akaun bank berikut atas nama Mohammad Syah Ikhwan:

Mohammad Syah Ikhwan
Progress:

RM0 raised

Goal: RM750

0 comments:

Kongsi Portal Ini