Bantulah beli dari pakcik ini, hanya RM1 - KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

KCPbantu - Laman Bantuan Sosial Setempat Rakyat Malaysia

Saluran setempat memaparkan senarai golongan kurang bernasib baik di Malaysia yang memerlukan bantuan. Bantuan boleh disalurkan terus kepada pemohon berdasarkan maklumat yang ada di dalam artikel. Sebarang urusan atau pertanyaan sila emel ke: [email protected]

Advertisement Top
Kuala Lumpur - Dari satu post yang dikongsi seorang netizen, dia menceritakan tentang seorang pakcik menjual makanan ringan berharga RM1 ...

Bantulah beli dari pakcik ini, hanya RM1


Kuala Lumpur - Dari satu post yang dikongsi seorang netizen, dia menceritakan tentang seorang pakcik menjual makanan ringan berharga RM1 di depan Pertama Complex di Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuala Lumpur.

Pakcik itu akan mengangkat tangan tanda syukur selepas menjual kepada pelanggan, netizen itu menambah lagi bahawa ternampak pakcik itu menyebut Alhamdulillah sambil memandang langit membuatkan dia merasa sebak.

Semoga Allah murahkan rezeki beliau sepanjang hidupnya. Jika ada sesiapa yang lalu dikawasan tersebut bolehlah beli, hanya RM1. Orang ramai yang ingin menghulurkan sedikit sumbangan boleh berbuat demikian melalui tabung KCPbantu yang akan disalurkan terus kepada pakcik ini:

0 comments:

Kongsi Portal Ini